Σύμβολο νέας ζωής! - Γράψτε μας για το ζωάκι σας! - Το μπλε φεγγάρι! - Παιδιά... επιχειρηματίες! - Το internet σαν παιχνίδι - Προσφορά για παιδιά - Στο Λος Άτζελες με στόχο την πρόκριση! - O Λήο, θα ζήσει!    
   
Πως περνάτε συνήθως τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι;

Βλέποντας τηλεόραση
«Σερφάροντας» στο internet
Διαβάζοντας ή ζωγραφίζοντας
Ακούγοντας μουσική ή μουσικά παραμύθια
Παίζοντας μόνος/μόνη ή με φίλους

Μαθητής Μαθήτρια
Δημοτικού Γυμνασίου
Λυκείου

 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Προσφορά για παιδιά

Ημερομηνία: 2012-05-28

Το κάναμε απλό, αποφύγαμε τις επιβαρύνσεις των μεσαζόντων και εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας τα δύο εξαιρετικά μουσικά – εκπαιδευτικά παραμύθια της Βιργινίας Στωικίδη, που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και Δημοτικού στην τιμή των 8.50€ έκαστο.

«Το μυστήριο των κλεμμένων αμυγδαλωτών» και «Οι μικροί ταραξίες», τα δύο ξεχωριστά παιδικά musicals που παρουσιάστηκαν στις εκθέσεις του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και ταξίδεψαν μέχρι τη Διεθνή Έκθεση Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια, συμμετέχοντας στην εκπροσώπηση της Ελλάδας, θα διατεθούν μέσω της kidpress.gr με έκπτωση 50%.

Η προσφορά λήγει στις 31 Αυγούστου 2012.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται σε τρία βήματα.

1ο ΒΗΜΑ: Καταθέτετε το ποσό των 8.50€ για κάθε παραμύθι, στον τραπεζικό λογαριασμό της Wonderlab Productions (Alpha Bank: GR 2901401450145002320006530). Η κατάθεση μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά.

2ο ΒΗΜΑ: Αποστέλετε τον τίτλο του παραμυθιού ή των παραμυθιών που επιλέξατε, τα στοιχεία της κατάθεσης και τα στοιχεία σας (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) στο: desk@kidpress.gr

3ο ΒΗΜΑ: Λαμβάνετε το παραμύθι ή τα παραμύθια με απλό ταχυδρομείο, στην πόρτα σας!

Εάν σχεδιάζετε κάποιο ομαδικό δώρο (π.χ. για παιδικό πάρτι) θυμηθείτε ότι για παραγγελίες άνω των 20 τεμαχίων, η τελική τιμή για κάθε παραμύθι διαμορφώνεται στα 6€.

Μάθετε περισσότερα για «Το μυστήριο των κλεμμένων αμυγδαλωτών» πατώντας ΕΔΩ και για τους «Μικρούς Ταραξίες» πατώντας ΕΔΩ.  

 

 


επιστροφή
 

Το 1997 παρουσιάζονται οι «Κατσίκες» στο διαδίκτυο.

 


Οι προγνώσεις καιρού παρέχονται απο το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

   
   
   
   
Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | © Copyright Wonderlab Productions Ltd - Προφίλ | Διαφημιστείτε